Общи условия за ползване

Обслужването на клиенти

Поръчки може да правите 24 часа в денонощието.
Обработване на поръчки от понеделник до петък, от 9:00 ч. до 17:00 ч.
Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.

 
Условия за връщане на закупената стока

В случай, че желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. Потребителят носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). В случай на замяна или отказ от поръчката, клиентът заплаща куриерската услуга към Modernionline.

МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА!
 
Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон: 0899823923 и на 0885591244
 
Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

 
Рекламации

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. Моля преди да изпратите пратка към нас се свързвайте с наш оператор, за да уточните начинът на връщане в случай на рекламация. Всички върнати стоки към Modernionline трябва да бъдат обезопасени от повреждане по време на транспорта и изпратени на адрес:
 
Варна
Офис Еконт Бенковска
Димитър Петров

 
Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.
Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма по ваш избор.
След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 7 дни при оставен коректен айбан или в срок от 14 дни по реда описан в чл.54 и следващите от ЗЗП.
Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.
 
Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии, да не са носени, прани или гладени/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.
 
В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на телефон 0899823923 и на 0885591244  за уточнение на последващите процедури.
 

ПЛАЩАНЕ

С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.